Samenwerking

’n Trouwlocatie waar je altijd van hebt gedroomd…? Geheel in eigen stijl op dat ene Samenwerkingbijzondere plekje op onze aardbol dat die dag helemaal voor jullie is?

Het JA-woord geven aan je geliefde onder die eeuwenoude boom waar je die hartjes toen in hebt gekrast, in een boot op de Friese meren, het landgoed van je familie. Of wel zo praktisch op die geweldige feestlocatie waar jullie huwelijksdag wordt gevierd zoals bijvoorbeeld bij Restaurant & Partyboerderij “De IJsselhoeve” in Doesburg waar gegarandeerd dé Dag van uw dromen, voor jullie en de bruiloftsgasten in alle opzichten uit zal komen.

Altijd al willen trouwen op jullie geliefde vakantieadres waar je samen al jarenlang die heerlijke vakanties viert en er vele mooie herinneringen hebt liggen behalve nog die…. ENE… JA, het kan allemaal!

Ik maak het mogelijk om jullie trouwceremonie op elke gewenste locatie in zowel het binnen, als buitenland te verzorgen. We gaan er samen over in gesprek.

Waar jullie ook willen trouwen op onze aardbol…. Zeg JA tegen Pleun en ik bezorg jullie die ene hele bijzondere dag met een gouden rand! Als persoonlijk cadeau van mij voor jullie….♥♥♥♥♥

Ik werk graag samen met gepassioneerde mensen die net als ik jullie huwelijk geheel volgens jullie wens willen invullen.