Bart & Jascha

Bart en Jascha

Trouwen in Zuid Frankrijk: dat was onze droom!

Een jaar lang hebben we ons ingezet om deze droom te verwezenlijken. Halverwege het jaar, toen de locatie van het ~ja~ woord, het gastenverblijf en de jurk een feit waren, kwamen we in contact met Marion Pleunis. Onze, zo bleek later, zeer gewaardeerde trouwambtenaar. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat wij in een super romantisch en sfeervol kapelletje in de Gard in Zuid Frankrijk elkaar eeuwige trouw konden beloven. Toen we haar de eerste keer ontmoetten, in een trendy café in Utrecht, was er meteen een klik. Iets dat we erg belangrijk vonden. Er moet een warm en vertrouwd gevoel zijn bij degene die jouw huwelijk gaat sluiten. Bij Marion hadden we dat gevoel. Daarnaast merkten we al snel dat ze zich goed in onze wensen in kon leven. Wij waren op zoek naar een vlotte trouwambtenaar, sjiek hip gekleed met een warme persoonlijkheid; die hebben we in Marion gevonden.

Toen we een week na de eerste ontmoeting opnieuw contact hadden, konden we van beide kanten volmondig ja zeggen. ~Ja~ we willen dat jij ons huwelijk sluit! Enkele weken laten kwam Marion bij ons thuis langs, om ons beter te leren kennen, een indruk van onze leefomgeving te krijgen en onze persoonlijke wensen voor de ceremonie door te spreken. Dit heeft zij verwerkt in een bijzondere en erg persoonlijke toespraak, gehouden op onze trouwdag.

Marion, het was geweldig om jou als trouwambtenaar te hebben. Als we niet nog steeds super gelukkig getrouwd waren, zou ik zeggen: we zouden het zo weer met jou overdoen en opnieuw voor jou kiezen! We denken met zeer warme gevoelens terug aan de huwelijksceremonie.